Pyhä Birma Vinka

 

Ensimmäinen sijoituskissamme Pyhä Birma Vinka (ruskeatabbynaamio), syntynyt 30.10.2010. Vinka muutti meille Rais-kis kissalasta. Vinka ei ole ainoastaan ensimmäinen sijoituskissamme, vaan ensimmäinen meidän neljästä kissasta. Vinka hurmasi meidän koko perheen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Vinka on äärimmäisen huomionkipeä, leikkisä, kiltti ja seurallinen. Vinkasta tulee varmasti jonain päivänä erittäin hyvä emo tuleville pennuilleen. Vinkalta toivomme tulevaisuudessa ihania Pyhä Birma -vauvoja.
 
Vinka Birmamme luonteesta: Vinka seuraa minua kaikkialle, nukkuu yöt päälläni, välillä kaivautuu peiton alle. Keittiöön ei pääse ilman, että tämä neiti olisi heti paikalla pyytämässä herkkuja. Vinka liehittelee ja keimailee ja on meidän kissaperheen prinsessa. Vinka antaa paljon huomiota ja ottaa paikkansa sylistä. Aamulla Vinka tulee sinne minne minäkin, lehteä ei juuri pääse avaamaan, kun tämä neiti heittäytyy lehden päälle ja välillä alle. Vinka on todella seurallinen, leikkisä ja osaa valloittamisen jalon taidon. Mikäli huomiota ei heti tipu, niin tämä neiti keksii jotain sellaista, että huomio ei jää saamatta, Vinkan mielestä hauskin tapa on näykkästä kevyesti varpaasta ja sen jälkeen puskea raivokkaasti :) Kiitos Minna ja Pekka Raiski tästä ihanasta ja hassun hauskasta tytöstä, jonka luotitte sijoitukseen luoksemme :)
 
Minna Raiski käytti vinkan ultrauksissa ja testeissä, tässä tulokset:

Veriryhmä: A

Felv & Fiv neg/neg. 23.5.2012

HCM/RCM neg., ultraus 23.5.2012

PKD-neg., ultraus 23.5.2012

Vinkalle on mahdollisesti tulossa pentuja 2012, lisää tietoa pentuesuunnitelmista voit lukea RAIS-KIS -kissalan kotisivuilta. Sivuille pääset tämän linkin kautta.

 
 
 
 
 

vinkuliini.jpg

Kuvassa: Rais-Kis Bumblebee "Vinka"